M & M Taxi Zorgvervoer op MAAT

Sinds 2020 is M&M Taxi een begrip op het gebied van personen- en zorgvervoer, zowel binnen als buiten de regio Apeldoorn. Wij leveren u een efficiënte, hoogwaardige, professionele én betrouwbare service waarbij we maatwerk, stiptheid, flexibiliteit, korte lijnen en een persoonlijke benadering via uw vertrouwde aanspreekpunten hanteren. We geven daarnaast bij zowel zorgvervoer als bij zittend ziekenvervoer de nodige aandacht aan álle reizigers die extra zorg nodig hebben.

Wat kunt u verwachten van onze Service voor Zorgvervoer
Vooral kwetsbare doelgroepen, zoals passagiers met een verstandelijke beperking worden extra goed begeleid. Hierbij ontbreken stiptheid, geduld en structuur nooit, zodat de passagier de nodige stabiliteit ervaart en een vertrouwd gevoel krijgt. Onze uitstekend opgeleide, zorgvuldig geselecteerde en vaste chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in zorgvervoer en houden elkaar scherp door het continu delen van kennis en ervaringen uit de praktijk. Met de grootste zorg, betrokkenheid, aandacht en rust ont zorgen zij u zeven dagen per week, dag en nacht.

Ontvang hoogwaardige service en kwaliteit
Wij rijden al jaren uitsluitend volgens de code VVR voor grote zorginstellingen. De code VVR draagt bij aan het veilig vervoeren van rolstoelgebruikers. Wij vervoeren passagiers met rollators, scootmobielen en passagiers in rolstoelen naar ziekenhuizen, revalidatiecentra, medische kinderdagverblijven en instellingen voor psychogeriatrische dagopvang. Wij bieden aan u als opdrachtgever te allen tijde een persoonlijk contact en schakelen snel. Ons moderne wagenpark voor onder zorg- en zittend ziekenvervoer

Hiernaast werken we nauw en efficiënt samen met andere vervoerders in heel Nederland die, net als wij, een gedegen lokale geografische kennis hebben en dezelfde hoogwaardige service en kwaliteit waarborgen die onze klanten gewend zijn.

Welke zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid tot declaratie?
Diverse zorgverzekeraars bieden vergoedingen voor klanten die gebruikmaken van zorgvervoer. Bent u bij een van de onderstaande verzekeraars aangesloten, dan kunnen wij een declaratie verzorgen bij uw verzekering

zorgvervoernederland@outlook.com
0684562904